Tóth Anita - aktívani.hu

E-MAIL

aktivani.eletmod@gmail.com

TELEFON

+36 (30) 421 00 92

Rólunk

Aktívani valójában nem csak egy szolgáltatás, hanem én magam vagyok. Aktív életmódom a természetben, az irodában és a konyhában is jelen van.

Arra vállalkoztam, hogy újratanítsam az embereket étkezni, lélegezni, aludni, stressz és alvás menedzsmenten keresztül, közösen javítjuk, kialakítjuk az ételhez fűzödő jó, vagy jobb viszonyukat. Programjaim egyfajta önismeretet is adnak a tanítványaimnak, miközben megismerhetik a testüket, a táplálkozás és életmód változás során tapasztalt életminőség javulásokat is.

Ki vagyok én? A sütés és a főzés a mindenem, kislánykorom óta imádok a konyhában lenni, azonban a mentes/reform étkezés csak kb. 6-7 éve lopakodott az életembe. Kezdve gyerekkori allergiával, felnőttkori laktóz intolerancián át, majd egy billegő anyagcserezavar és rosszul működő pajzsmirigy diagnózis, valamint a családban „rendszerű” krónikus anamnézisek mellett nyomós okom volt arra, hogy elgondolkodjak az egészségemen és az életmódom felülvizsgáljam. Az elmúlt években számtalan könyvet olvastam táplálkozási és életmód témában,
tanfolyamokon és workshopokon képeztem magam, hogy mostanra már ne csak a saját életmódom, de környezetem egészség támogatásában is részt tudjak venni. Ezen kívül beleástam magam hormonális működésünkbe, a női test, ciklus és a termékenység rejtelmeibe. Nem riadok vissza attól, hogy bárkit megtanítsak tudatosan étkezni, főzni, vagy segítsek elsajátítani a glutén-tej-cukormentes, vagy húsmentes étkezés alapjait. Én magam is igyekszem egy tiszta, minél inkább teljes értékű étkezési elvet követni, ami mellett nem éhezek, nem kell lemondanom finom ízekről, de táplálékom mégis jó hatással van az egészségemre.

Tóth Anita

Tudnivalók

FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Készpénz, átutalás, előre utalás.

MILYEN KEDVEZMÉNYT KAPNAK A MENTESKLUB TAGOK?

10 % kedvezményt kapnak a vásárlás végösszegéből.

Itt találsz meg bennünket

Kövess minket a Facebookon is!