Füge Juice Bár

CÍM

2900 Komárom Igmándi út 27.

E-MAIL

manimekft@gmail.com

TELEFON

+36 (70) 362 00 73

Rólunk

A gyümölcsök és zöldségek lassan a felejthető kategóriába esnek rohanó világunkban, méltatlanul. Gondoljunk csak bele, mennyi energia, rost, vitamin és íz van egyetlen gyümölcsben/zöldségben!

Mi elhoztuk a hordozható változatot! Kézben, frissen, rohanva, vonaton, buszon, irodában, iskolában, vezetés közben… kortyonként élvezhetjük, hogy teszünk önmagunkért, családunkért, az egészségünkért.

Ezt a hitvallást három édesanya (Mariann, Niki, Melinda=manime) alkottuk meg. Ha gyermekeinek és családunknak elő tudjuk állítani ezeket az egészséges nedűket, miért ne adhatnánk egy egész városnak? 

Eleinte kicsit tartottunk tőle, hogy pont a pandémia idején nem lesz kereslet a termékeinkre. Hosszú hónapok munkája volt megalkotni a folyamatokat, az áruk beszerzését. Nem volt mindegy milyen eljárással nevelkednek a zöldségek, kikötés volt, hogy ne kapjanak műtrágyát pl. Mennyit kell várni, amíg megismernek bennünket, bizalmat szavaznak nekünk. Nem kellett várni. Hatalmas ováció van körülöttünk, szeretnek minket és imádják a termékeinket. Az eddigi legnagyobb elismerésünk talán az, hogy azok a gyerekek, akik eddig semmilyen gyümölcsöt vagy zöldséget nem fogyasztottak, napi szinten isszák az italainkat. Volt egy vendégünk, akinek nem segített a gyógyszeres kezelés a székrekedésre, a rostjaink segítettek. Volt olyan is, hogy valakit a krónikus vashiányból gyógyított ki a feketeberkenyénk. Minden szeretetünk a termékeinkben van. Lehet ez a kulcsa annak, hogy alig két hónap alatt közel 2000 liternyi eladott juice-nál járunk. Borzasztóan hálásak vagyunk ezért.

  Stevilik-Szabó Melinda, Szabóné Vári Emőke Nikolett, Vizsloczki-Nagy Marianna 

tulajdonosok

Tudnivalók

NYITVATARTÁS

Hétfő: 11:00-17:00
Kedd-Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Készpénz, bankkártya, SZÉP kártya.

FOGYASZTÁS MÓDJA

A jelenlegi jogszabályok szerint csak elvitelre van lehetőség.

MILYEN MENTES ÉTKEZÉST BIZTOSÍT?

Gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, cukormentes, szójamentes, tojásmentes, élesztőmentes, adalékanyagmentes, paleo, vegán.

GARANCIÁK

KIZÁRÓLAG mentes alapanyagokat használunk és a keresztszennyeződés veszélye nem áll fenn.

MILYEN KEDVEZMÉNYT KAPNAK A MENTESKLUB TAGOK?

15 % kedvezményt kapnak a vásárlás végösszegéből.

Itt találsz meg bennünket

Vásárlói visszajelzések

Kövess minket a Facebookon is!