2330 Dunaharaszti Rákóczi utca 51.
freebakery2330@gmail.com
+36 (70) 2 444 222
Mi is érintettek vagyunk, glutén-, tej-, és tojásérzékenység miatt, valamint én 5 éves korom óta nem fogyasztok húst egyáltalán. Így az, hogy mi étteremben együnk, a lehetetlennel volt egyenlő. Így jött az ötlet. 🙂 Az eddigi visszajelzések nagyon jók, hatalmas igény van egy ilyen vendéglátóhelyre.
Nálunk sem a péküzemben, sem az étterem konyháján nincs esély a keresztszennyeződésre, mivel az egész épületbe nem kerülhet be egyáltalán olyan alapanyag, mely glutént tartalmazhat.
Imádják az emberek, hogy a mi étlapunkról bármit kiválaszthatnak, és biztonsággal elfogyaszthatják, mert minden ételünk beilleszthető bármely diétába.
Saját mentes lisztkeverékekből dolgozunk, és létrehoztunk egy saját márkát is a Free Bakery Vegan-t, mely alatt készre sütött-fagyasztott pékárukat gyártunk. Egyre több kereskedőnk van az országban, akiknél kaphatóak a termékeink. Nagyszabású terveink között szerepel a közeljövőben, több saját márkás termék piacra engedése is.
Pap Veronika és Lénárd Csaba
tulajdonosok
Készpénz, bankkártya, OTP Szépkártya, KH Szépkártya.
A jelenlegi jogszabályok szerint csak elvitelre van lehetőség.
Gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, cukormentes, szójamentes, paleo, vegán, tojás, élesztő, kukorica, rizs.
A termékek előállítása során CSAK mentes alapanyagokat használnak, így a keresztszennyeződés veszélye kizárt.
—