Freezza Dunaharaszti

CÍM

2330 Dunaharaszti Rákóczi utca 51.

E-MAIL

freebakery2330@gmail.com

TELEFON

+36 (70) 2 444 222

Rólunk

Mi is érintettek vagyunk, glutén-, tej-, és tojásérzékenység miatt, valamint én 5 éves korom óta nem fogyasztok húst egyáltalán. Így az, hogy mi étteremben együnk, a lehetetlennel volt egyenlő. Így jött az ötlet. 🙂 Az eddigi visszajelzések nagyon jók, hatalmas igény van egy ilyen vendéglátóhelyre.

Nálunk sem a péküzemben, sem az étterem konyháján nincs esély a keresztszennyeződésre, mivel az egész épületbe nem kerülhet be egyáltalán olyan alapanyag, mely glutént tartalmazhat.

Imádják az emberek, hogy a mi étlapunkról bármit kiválaszthatnak, és biztonsággal elfogyaszthatják, mert minden ételünk beilleszthető bármely diétába.

Saját mentes lisztkeverékekből dolgozunk, és létrehoztunk egy saját márkát is a Free Bakery Vegan-t, mely alatt készre sütött-fagyasztott pékárukat gyártunk. Egyre több kereskedőnk van az országban, akiknél kaphatóak a termékeink. Nagyszabású terveink között szerepel a közeljövőben, több saját márkás termék piacra engedése is. 

Pap Veronika és Lénárd Csaba

tulajdonosok

Tudnivalók

NYITVATARTÁS

Hétfő – szombat: 8:00 – 19:00
Vasárnap: ZÁRVA

FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Készpénz, bankkártya, OTP Szépkártya, KH Szépkártya.

FOGYASZTÁS MÓDJA

A jelenlegi jogszabályok szerint csak elvitelre van lehetőség.

MILYEN MENTES ÉTKEZÉST BIZTOSÍT?

Gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, cukormentes, szójamentes, paleo, vegán, tojás, élesztő, kukorica, rizs.

GARANCIÁK

A termékek előállítása során CSAK mentes alapanyagokat használnak, így a keresztszennyeződés veszélye kizárt.

MILYEN KEDVEZMÉNYT KAPNAK A MENTESKLUB TAGOK?

Itt találsz meg bennünket

Vásárlói visszajelzések

Kövess minket a Facebookon is!