Wise Pasta

CÍM

8000 Székesfehérvár Raktár utca 4.

E-MAIL

info@wisepasta.com

TELEFON

+36 (20) 315 22 28

Rólunk

Amikor az első tésztát 2010-ben elkészítettem a motiváció az volt, hogy családomnak, barátaimnak és magam számára állítsak elő kimagasló minőségű élelmiszert, amit emésztési problémákkal küzdve és cukorbetegség mellett is büntetlenül fogyaszthatunk.
Mivel az első tésztacsalád rendkívül hatásosnak bizonyult, fogyasztóik reklám nélkül is hamar hírét vitték. A siker arra sarkallt, hogy ne csupán egy szűk réteg, hanem egyre több ember számára hozzáférhetővé tegyem. A fejlesztés az egészség támogatása szempontjából fontossági sorrendben történt, alaptermékeim az életminőség javítását szolgálják kifejezetten ételintoleranciában szenvedőknek. Ezek olyan szükséges tápanyagokat tartalmaznak, amelyek normál táplálkozással nem vagy nehezen biztosíthatóak. Mára már sorra kerültek azon készítmények is, amelyekkel kifejezetten gyakori igényekre válaszolnak, haladva a szűkebb rétegeket érintő, egyedi problémák felé.


Termékeim fejlesztése során legfontosabbnak a természetességet és a hatásosságot tartom. Minden élelmiszer a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Ebben nem tűrök meg kompromisszumot, hiszen számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy. Egy adott fejlesztéskor minden esetben megvizsgálom és elemzem az egyes alapanyagok mögött húzódó klinikai kutatásokat, csak ezek után választom ki a legmegfelelőbb összetevőket. Külön figyelmet szentelek arra, hogy az alapanyagok a természetben is megtalálható formában legyenek jelen. Természetesen génmódosított
alapanyagok termékeim közelébe sem kerülhetnek. Szigorúan hiteles kutatásokra támaszkodva fejlesztek, sem anyagi érdekből, sem divathullámok meglovagolásáért nem kötök kompromisszumot, amennyiben termékeim értéke, hatásossága sérülne.

Cseh Katica

tulajdonos

Tudnivalók

NYITVATARTÁS

Webshopban éjjel-nappal.

FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Készpénz, bankkártya, átutalás, előre utalás, utánvét.

FOGYASZTÁS MÓDJA

Kiszállítás. Raktáron levő termékeinket 2 munkanapon belül GLS futárszolgálattal szállítjuk

MILYEN MENTES ÉTKEZÉST BIZTOSÍT?

Gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, cukormentes, szójamentes, tojásmentes, élesztőmentes, adalékanyagmentes, paleo, vegán.

GARANCIÁK

KIZÁRÓLAG mentes alapanyagokat használunk és a keresztszennyeződés veszélye nem áll fenn.

MILYEN KEDVEZMÉNYT KAPNAK A MENTESKLUB TAGOK?

5 % kedvezményt kapnak a vásárlás végösszegéből.

Itt találsz meg bennünket

Vásárlói visszajelzések

Kövess minket a Facebookon is!