Zöld Dió Bisztró

CÍM

2900 Komárom Mártírok út 11.

TELEFON

+36 (70) 205 63 63

Rólunk

A bisztróban a fő hangsúly nem a mentességen van, hanem azon, hogy minőségi alapanyagokból egészséges ételeket készítünk. Ezzel megelőzzük a civilizációs betegségeket, vagy már a kialakult betegségeket kordában tudjuk tartani. Nem használunk ipari olajokat, adalékanyagot, szóját, felesleges keményítőt tejet, tojást. GMO mentes és szabadtartású állatok húsát használjuk a főzéshez. Hozzáadott répacukor mentes süteményeket, vegán, nyers vegán desszerteket készítünk. Minden a saját mentes konyhánkban készül.


Az eddigi tapasztalat, hogy a vendégkör többsége az ételallergiások köréből tevődik ki, sokan félnek a sok mentes jelzőtől, pedig a hormonális betegek, cukorbetegek, túlsúllyal rendelkezők számára is segítség a nálunk készült étel.
Kisvárosban vagyunk és a nyitás sajnos a Covid idejére esett, így nem megy minden gördülékenyen. A saját családunk is mentesen étkezik, én személy szerint természetgyógyászként funkcionális táplálkozással és hormonális problémákkal foglalkozom, innen jött az ötlet a bisztró megvalósításához.

Jankó-Nagy Judit és Jankó László

tulajdonosok

Tudnivalók

NYITVATARTÁS

A Covid korlátozások alatt csak elvitelre vagyunk nyitva 10:00 – 16.30 között hétköznap.

FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Készpénz, bankkártya, SZÉP kártya.

FOGYASZTÁS MÓDJA

A jelenlegi jogszabályok szerint csak elvitelre van lehetőség.

MILYEN MENTES ÉTKEZÉST BIZTOSÍT?

Gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, cukormentes, szójamentes, tojásmentes, élesztőmentes, adalékanyagmentes, paleo, vegán.

GARANCIÁK

KIZÁRÓLAG mentes alapanyagokat használunk és a keresztszennyeződés veszélye nem áll fenn.

MILYEN KEDVEZMÉNYT KAPNAK A MENTESKLUB TAGOK?

5 % kedvezményt kapnak a vásárlás végösszegéből.

Itt találsz meg bennünket

Vásárlói visszajelzések

Kövess minket a Facebookon is!