Dolce Farina Niente

CÍM

1025 Budapest Csévi utca 7.

E-MAIL

dolcefarinaniente@gmail.com

TELEFON

+36 (70) 883 85 85

Rólunk


A Dolce Farina Niente – ‘A glutén mentes olasz’ – egy egészségtudatosan kialakított bisztró lánc, nem csak glutén érzékenyeknek, hanem valamennyi egészségesen étkezni kívánó vendégünk számára. Éttermeinket azzal a szándékkal nyitottuk, hogyha van a családban, baráti körben glutén, cukor, laktóz elhagyásával, élő szerettük, akkor a minimális kompromisszum nélkül, barátságos miliőben élvezhessék az együtt töltött, meghitt órákat. Ízletes ételeket, italokat, desszerteket fogyaszthatnak egy olyan környezetben, ahol otthonosan érezhetik magukat. Szakácsaink közvetlenül – egyéni kéréseiket figyelembevéve, – Önöknek főznek, mintha saját otthonukban, saját séfjeik lesnék kívánságaikat. Az étterem személyzete személyre szabottan kényezteti Önöket különleges étel és ital választékunkkal.

A Fragola Fagylaltozó és Étterem Lánc ‘gyermekeként’ született meg a ‘Dolce Farina Niente’ gluténmentes bisztró. Első üzletünket Budán, a Pasaréti tér mellett nyitottuk meg, de hamar látszott, hogy hiánypótló koncepciónkat tárt karokkal várják a Duna másik partján is.

A névben is benne van az olasz hatás, vidámság, lendületesség. Az ‘Édes lisztmentesség’ név örömteli időtöltést, izgalmas gasztronómiai kalandozást ígér. Aki belép az ajtón, felhőtlenül élvezheti az olasz alapokon induló, de színes világok felé kalandozó kreációinkat.

Tihanyi Eszter és Török Balázs

tulajdonosok

Tudnivalók

NYITVATARTÁS

Hétfő – Csütörtök: 11:00 – 21:00
Péntek – Szombat: 11:00 – 22:00
Vasárnap: 11:00 – 21:00

FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Készpénz, bankkártya, SZÉP kártya.

FOGYASZTÁS MÓDJA

Helyben fogyasztás, elvitel, kiszállítás.

MILYEN MENTES ÉTKEZÉST BIZTOSÍT?

Gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, cukormentes, adalékanyagmentes, vegán.

GARANCIÁK

KIZÁRÓLAG mentes alapanyagokat használunk és a keresztszennyeződés veszélye nem áll fenn.

MILYEN KEDVEZMÉNYT KAPNAK A MENTESKLUB TAGOK?

5%-os kedvezmény helyben fogyasztás esetén.

Itt találsz meg bennünket

Vásárlói visszajelzések

Kövess minket a Facebookon is!