NyPeti True Health

CÍM

4028 Debrecen Simonyi út 30/B 3/8.

E-MAIL

pnyergesy@gmail.com

TELEFON

+36 (50) 115 04 60

Rólunk


Sziasztok! Nyergesy Péternek hívnak, és elég hosszú út áll már mögöttem a nyers ételek terén. 2018-ban találkoztam a témával, egy véletlennek köszönhetően, azóta már teljesen megváltozott az életem, vagy ahogy mondják “the rest is history…”

Hogy kerek legyen a kép, én Markus munkáiból kezdtem el először tanulni, és hoztam meg a változást overnight, 1 nap alatt. Nem szükséges az átmeneti időszak egyáltalán, ha az ember valamit tényleg akar, akkor meg TUDJA valósítani! MOST és  nem máskor!

Az első egy év nagyon sok kutatással és kísérletezéssel telt, mind táplálkozástudományban,  mind a konyhában, mostanra viszont magabiztosan állítom, hogy “kitaláltam” a dolgok kulcsát, és tudom mit kell tegyek, tudom mit kell tennünk (többes számban direkt) az egész emberiségnek!

Jelenleg nyers kenyerekkel foglalkozom, de hamarosan sok újdonsággal érkezem majd.
Semmiről sem kell “lemondanotok”, ugyanúgy tudunk csinálni MELEG pizzát, kolbászt, sajtkrémet, stb. nyers növényi egészséges alapanyagokból, mint amihez több tíz éve mind hozzászoktunk. Nézzétek az ingyenes recepteket és misem lesz egyszerűbb, annyi kivétellel, hogy nem lesznek egészségügyi problémáink, ez a kifejezés, hogy “betegség” számomra már ismeretlen!

Tarts velem!

Nyergesy Péter

tulajdonos

Tudnivalók

NYITVATARTÁS

A webshop éjjel-nappal nyitva van.

FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Készpénz, bankkártya, átutalás, előre utalás, utánvét.

FOGYASZTÁS MÓDJA

Kiszállítás, elvitel.

MILYEN MENTES ÉTKEZÉST BIZTOSÍT?

Gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, cukormentes, szójamentes, tojásmentes, élesztőmentes, adalékanyagmentes, paleo, vegán, olajmentes.

GARANCIÁK

Mentes alapanyagokból dolgozunk, de a keresztszennyeződést nem tudjuk maximálisan kizárni.

MILYEN KEDVEZMÉNYT KAPNAK A MENTESKLUB TAGOK?

10 % kedvezményt kapnak a vásárlás végösszegéből.

Itt találsz meg bennünket

Vásárlói visszajelzések

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!