MENTESKLUB ÉVES TAGSÁGI KÁRTYA

4.990 Ft

Szerezd be a MentesKlub tagsági kártyádat és biztosítsd be kedvezményedet partnereinknél EGY TELJES ÉVRE.

Glutén-laktóz-cukormentesen étkezni drága – enni viszont muszáj. MentesKlub tagsági kártyáddal azonban nem kell kifizetned a teljes árat ezekért a termékekért, hiszen jelentős árengedménnyel szerezheted be magadnak a mentes termékeket – legyen szó étteremről, cukrászdáról vagy kézműves manufaktúráról.

A MentesKlub éves tagsági kártya a tökéletes útitársad, hiszen partnereink országszerte megtalálhatóak, így bárhová is utazol, igénybe tudod venni a kedvezményes árakat.

HASZNÁLD A MENTESKLUB TAGSÁGI KÁRTYÁDAT NAPONTA

FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ PARTNERHÁLÓZAT

Partnerhálózatunkat folyamatosan bővítjük, hogy elérhető közelségbe hozzuk számodra a mentes termékeket – lakj bárhoz az országban.

Jelenleg több, mint 50 helyen fogadják el MentesKlub tagsági kártyádat.

A pontos listáért és kedvezményekért kattints ide:

 

SEGÍTŐ KÖZÖSSÉG

Zárt Facebook csoportunkban közvetlenül a partnerektől is kérdezhetsz, de bátran felteheted a diétáddal kapcsolat kérdéseidet is – segítő társakra találsz.

ORSZÁGOS LEFEDETTSÉG

Partnereink az ország több pontján helyezkednek el, ráadásul vannak közöttük webshopok is, így bárhová eljuthat hozzád a kiválasztott termékek.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Személyes vásárláskor csak felmutatod a partnereknél a kedvezménykártyádat, online vásárláskor pedig beírod az egyedi kuponkódod – pofonegyszerű, ugye?

EGYEDI SORSZÁMOZÁS

A plasztikból készült tartós és strapabíró tagsági kártya egyedi sorszámmal van ellátva, amelyen mind a neved, mind az online vásárláshoz szükséges azonosítód is szerepel.

ÉRVÉNYESSÉGI IDŐ

Tagsági kártyád a vásárlástól számított 1 évig érvényes, ez idő alatt korlátlanul használhatod partnereinknél.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A megrendelt terméket fizetést követően 2 munkanapon belül kiszállítjuk a Magyar Posta jóvoltából.

A rendelés lezárulásakor megkapod e-mailben a visszaigazolást, ezután már csak a postást kell figyelned, hogy ne kerüljétek el egymást és át tudd venni a küldeményedet.

Minden partnerünknél egyedi kedvezmények várnak, amelyekről a MENTESKLUB PARTNERKEDVEZMÉNYEK oldalon tájékozódhatsz.

A kedvezmény mértéke általában 5-20% között van.

A mentesklub.hu-n árult termékekre érvényes a 365 napos 100% pénzvisszafizetési garancia.

Ha bármilyen okból úgy gondolod, hogy nem a létező legjobb terméket kapod, akkor 365 napon belül szívesen visszatérítjük a megrendelésed árát (ez akkor is érvényes, ha már használtad a kártyádat, nincsenek rejtett feltételeink). Így úgy vághatsz bele a vásárlásba, hogy semmiképp nem járhatsz rosszul!

A legtöbb partnerünk glutén-laktóz-cukormentes terméket kínál, de akár vegánként is találhatsz magadnak helyszínt.

Érdemes alaposan átnézni partnereink aloldalait, hiszen ott bővebb tájékoztatást találsz arra vonatkozóan, milyen garanciát vállaltak.

Tagsági kártyádat a MENTESKLUB PARTNERKEDVEZMÉNYEK oldalon feltüntetett partnereknél és kedvezményekre veheted igénybe.

Partnereink az egész országban megtalálhatóak, így érdemes átbogarásznod a táblázatot.

Partnerhálózatunkat folyamatosan bővítjük, így érdemes követned FACEBOOK oldalunkat, ahol mindig beszámolunk a legfrissebb hírekről.

MentesKlub éves tagsági kártyádat ajánlott, elsőbbségi levélként kapod meg, amelyért plusz postai költséget nem számítunk fel.