MentesKlub partnerajánló

Glutén-laktóz-cukormentesen étkezel? Akkor bizonyára neked is ismerősek az alábbi kérdések.

 • Hol tudsz biztonságosan, keresztszennyeződés mentesen enni?
 • Honnan tudsz rendelni valamit, ami garantáltan mentes és még finom is?
 • Hol tudsz megszállni, ahol a főszakács tisztában van azzal, mire kell figyelnie?
 • Hol nem fogják összekeverni a mentes rendelésed egy normál étellel?
 • Hol vehetsz magadnak isteni mentes fagyit?

Ha te is gyakran felteszed magadnak ezeket a kérdéseket, segíts nekünk és ÉPÍTSÜK EGYÜTT MAGYARORSZÁG MENTES TÉRKÉPÉT!

A MentesKlub létrehozta Magyarország Mentes Térképét, amellyel az a célja, hogy teljes körű képet adjon a glutén-laktóz-cukormentesen étkezők számára, hol juthatnak hozzá garantáltan biztonságos, keresztszennyeződés mentes ételekhez, szolgáltatásokhoz. Az oldal Térképes keresőjét használva olyan partnereket ismerhetsz meg, akik elköteleződtek a minőség mellett és fontosnak tartják a mentesen étkezők célcsoportját.

Most azonban a te segítségedet kérjük a partneri hálózat bővítéséhez!

Ha van egy (vagy több) olyan tuti hely, ami garantáltan keresztszennyeződés mentes, meg vagy vele elégedve és másoknak is jó szívvel ajánlanád, töltsd ki az alábbi kérdőívet és vegyél részt nyereményjátékunkon, ahol értékes mentes ajándékcsomagokkal gazdagodhatsz!

JÁTÉK MENETE

 1. Töltsd ki az alábbi kérdőívet a kért adatokkal. A nevedre és az e-mail címedre az azonosításod miatt van szükség és az adatlap kitöltésével feliratkozol a MentesKlub hírlevelére is (erről később bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).
 2. Ajánlj annyi helyet, amennyit csak szeretnél. Ha több helyet ismersz, mint tíz, akkor kérlek nyiss meg egy új adatlapot és a többit azon küldd be.
 3. Az ajánlói program 2021. augusztus 1. 0:00 és 2021. augusztus 15. 23:59 között zajlik. A három személy, aki ezalatt az idő alatt a legtöbb helyet ajánlja, nyeri a díjakat.
 4. Az ajánlásba nem számítanak bele azok a helyek, amelyek már szerepelnek a MentesKlub oldalán, a Partnerek fül alatt.
 5. Nyeremények:
  1. Fődíj: 20.000 Ft értékű mentes ajándékcsomag + 1 éves MentesKlub tagság
  2. 2. helyezett: 15.000 Ft értékű mentes ajándékcsomag + 1 éves MentesKlub tagság
  3. 3. helyezett: 10.000 Ft értékű mentes ajándékcsomag + 1 éves MentesKlub tagság
 6. Eredményhirdetés: 2021. augusztus 16. 15:00 óra – Facebook oldal élő. A nyertesekkel e-mailben is felvesszük a kapcsolatot.

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Aki részt vesz a nyereményjátékban, automatikusan elfogadja a részvételi szabályzatot.

1. Nyereményjáték

A nyereményjáték (a továbbiakban: “Játék”) szervezője Kovács Csilla EV (székhely: 4100 Berettyóújfalu Kodormány utca 26.), a továbbiakban: “Szervező”. A Játékhoz kapcsolódó adatkezelést a Szervező, mint adatkezelő (a továbbiakban: “Adatkezelő”), a Játék lebonyolításához kapcsolódó arculat-tervezést, valamint a Játék során kezelt adatok feldolgozását  Kovács Csilla EV (székhely: 4100 Berettyóújfalu Kodormány utca 26.) adószám: 55757915-1-29 végzi.

2. Kik vehetnek részt a játékban?

2.1. A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött magyar lakcímmel és a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, a 2.2. pontban meghatározott személyek körébe nem eső természetes személy továbbiakban: “Játékos”), aki a Játék időtartama alatt 3.2. pontban írtaknak megfelelően teljesíti a meghirdetett feladatot.

Játékos a részvétellel kifejezetten elfogadja a jelen játékszabályzatban (“Játékszabályzat”) meghatározott valamennyi feltételt, és hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező nyertesség esetén teljes nevét, e-mail címét, születési idejét, telefonszámát az adott Játékkal összefüggésben az Adatvédelmi szabályzatban írtak szerint kezelje,  felhasználja, valamint nevét nyilvánosságra hozza a FB oldalon.

2.2. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező, a Lebonyolító, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő szervezetek, ezek tulajdonosai, munkavállalói, vagy velük munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban állók, és mindezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bek. 2. pontjában meghatározott hozzátartozói.

3. A Játék

3.1. A játék időtartama: a játék 2021. augusztus 1. 0:00 – 2021. augusztus 15 23:59 között tart. Eredményhirdetés 2021. augusztus 16. 15 óra – Facebook oldal.

3.2. A játékban az vehet részt, aki legalább egy mentes helyet ajánl az alábbi űrlap kitöltésével.

3.3. A Játékban való részvétellel a Játékos automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a Játék lebonyolításához szükséges adatait a szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül, legfeljebb a sorsolást követő 30 napon keresztül, a nyeremények kisorsolása, ill. a nyertesek azonosítása és értesítése céljából kezelje, valamint, hogy a nyertes Játékos(ok) adatait a kapcsolódó ügyintézés teljesítése érdekében kezelje. A személyes adatok felvétele az érintettek önkéntes hozzájárulásán alapul.

4. A nyeremény

4.1. A nyeremény készpénzre nem váltható és más személyre nem átruházható. A szervező bármikor, külön értesítés és indoklás nélkül jogosult a Játékot leállítani vagy módosítani.

4.2. A Játékot a Facebook semmilyen módon nem kezeli, támogatja vagy szponzorálja.

MentesKlub partnerajánló

Név(Required)
Adatkezelési hozzájárulás(Required)

KÉRJÜK KÜLDÉS ELŐTT ELLENŐRIZD LE, HOGY KIPIPÁLTAD-E AZ ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁST, ELLENKEZŐ ESETBEN AZ ŰRLAP NEM KERÜL ELKÜLDÉSRE!!!


Köszönjük az ajánlásokat, sok sikert a nyereményjátékhoz!

A MentesKlub csapata