Levendula Kézműves Fagylaltozó Tihany

CÍM

8237 Tihany Kossuth Lajos utca 31.

E-MAIL

tihany@levendulafagylaltozo.hu

Rólunk

Magyarország egyik legnépszerűbb fagylaltozója, a „lila bringás” üzlet a gyerekek és idősek mellett a fiatalok nagy kedvence is, egyszóval mindenkié, aki szereti az igazi minőségi kézműves fagyit. 

De mitől más a Levendula Kézműves Fagyizó, mint az összes többi?

 A Levendula kézműves fagylaltjait kézzel készítik, és csakis minőségi alapanyagokat használnak, melyeket a legkíválóbb helyekről szereznek be. Mindent onnan, ahol a legjobb: a mogyorót Piemontból, a citromot Siracrusa-ból, a pisztáciát pedig a szicíliai Bronte-ból, stb.

De nem csak a hozzávalók, és a szakértelem teszi igazán közkedveltté, hanem az izgalmas kombinációk. Az ízek skálája ugyanis igen széles. Klasszikus ízeket, és ugyanakkor igazi különlegességeket is kóstolhatunk.

Mindemellett a Levendula tulajdonosai elsők között készítettek diétázók és különleges étrendet követők számára is fogyasztható fagylaltokat is, hogy nekik se kelljen lemondaniuk az élvezetekről.

A kis lila fagylaltozók mindegyikében kóstolhatunk glutén- és tojásmentes ízeket, például Mentás Málnát, Fahéjas Szilvát, Epres Gyömbért vagy Levendulás Citromot. Laktózmentes finomságokból sincs hiány, köztük a Levendulás Étcsokoládé is szerepel a kínálatban. Természetesen cukormentes fagylaltok közül is választhatunk, melyek kizárólag steviával készülnek, ilyen például a Chilis Áfonya,Fahéj , és természetesen gluténmentes tölcsér is kapható az üzletekben.

 

Brunner Zsolt

tulajdonos

Tudnivalók

NYITVATARTÁS

Hétfő – Vasárnap: 10:00 – 21:30

FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Készpénz, bankkártya.

FOGYASZTÁS MÓDJA

Helyben fogyasztás

MILYEN MENTES ÉTKEZÉST BIZTOSÍT?

Gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, cukormentes, szójamentes, tojásmentes, élesztőmentes, adalékanyagmentes, paleo, vegán.

GARANCIÁK

Mentes alapanyagokból dolgozunk, külön helyiségben készülnek az ételek, külön eszközöket használunk, de van nem mentes részlegünk is. Nagyon odafigyelünk a keresztszennyeződés kizárására.

MILYEN KEDVEZMÉNYT KAPNAK A MENTESKLUB TAGOK?

Itt találsz meg bennünket

Vásárlói visszajelzések

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!